Sommer...

Dette billede er blevet til uden en egentlig idé om hvad det skulle være... Jeg havde bare lyst til at male... og det gjorde jeg så. Når jeg maler fungerer det som ren terapi... tankerne flyder og jeg finder ro. Det kan være meget nyttigt og rart af og til. Selvom jeg ikke havde en færdig idé, er maleriet inspiretet af noget af det skønneste jeg ved fra sommeren - valmuer i vejkanten, planterne i min have og rabarberne, jeg har til at vokse i et hjørne ved huset. Det har været en proces, og billedet har forandret sig meget undervejs... jeg var egnetlig ikke sikker på at det var færdigt, for det ser lidt ufærdigt ud... men det kan jeg faktisk godt li'... Sommeren er lige begyndt. Det hele er ufærdigt. Der kan ske så meget... =)

 


Elefanter

Dette maleri måler 80x100, er mit nyeste værk og solgt. Som i vil kunne se nedenfor er jeg ret vild med elefanter. Det har jeg af en eller anden grund altid været. De fascinerer mig; så kloge, mægtige og så omsorgsfulde. Så jeg har nydt at lave dette maleri. Musik i baggrunden, kaffe på kanden, penslen i den ene hånd og paletten i den anden. Sådan forsvinder jeg ind i min egen lille boble, klædt i joggintøj, uden make-up og med håret sat sjusket op - for i den boble er alt andet ligemeget. Der er kun mig og det billede jeg skal male. Det er skønt og befriende. Og det gør det bare endnu mere fantastisk, at en anden kan blive glad for maleriet bagefter!


Marie

Marie er min kusine. Hun er et dejligt menneske. Hun minder utroligt meget om mig - indimellem siger hun, hvad jeg tænker, før jeg selv når at sige det - og omvendt. Det er næsten skræmmende. Vi har kendt hinanden siden hun blev født og i mange af mine gode barndomsminder er hun med. Hun er min kusine ja - men det føles faktisk lidt som om hun er min søster.

Denne krusedulle er farvelagt med akvarel og lavet på bestilling til Marie og hendes søde kæreste Martin.